loading...

Saturday, July 27, 2013

Maut selepas membeli buku latihan SPM


Inalillahi wainailaihi rojiun

27 Julai 2013
POKOK SENA - Seorang pelajar Tingkatan Lima maut selepas motosikalnya merempuh sebuah lagi motosikal di simpang Penjara Pokok Sena di sini malam tadi.


Mangsa, Fatullah Mohamad, 17, dikatakan dalam perjalanan dari Alor Setar pada pukul 10.05 malam untuk pulang ke rumahnya di kampung Padang, Pokok Sena selepas membeli buku latihan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).


Pegawai Bahagian Siasatan Trafik Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kota Setar, T.Tivagaren berkata mangsa maut selepas merempuh sebuah lagi motosikal apabila hilang kawalan semasa membelok di persimpangan itu.

"Mangsa meninggal dunia di tempat kejadian manakala mangsa rempuhan yang dikenali sebagai Rizal Abdullah yang cedera parah dikejarkan ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) untuk rawatan lanjut,” katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Sementara itu bapa mangsa, Mohamad Abdullah, 50, berkata pada petang kejadian itu anaknya ada memohon maaf daripadanya sebelum keluar ke Alor Setar.

"Sebelum ini, dia ada minta maaf kat abang dia dan dekat saya pun dia minta maaf petang tadi. Pada sebelah pagi, dia hanya duduk di rumah untuk siapkan kerja sekolah sebelum keluar membeli buku,” katanya. - Bernama
Sumber:
kosmo.com.my
ntv7.com.my/7edition/local-en/LOCAL_EN_1374905076.html
tv9.com.my/beritatv9/tajuk_utama/Seorang_Calon_SPM_Mohon_Maaf_Kepada_Keluarga_Sebelum_Ajal.html#.UfPQEtIa7oI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines

FeedBurner FeedCount